Skip to main content

Särskilda resevillkor

Anmälan
På vissa av våra resor ska en anmälningsavgift betalas inom 10 dagar efter bokad resa.

Avbeställning
Resenären har rätt att avbeställa resan enligt de avbeställningsregler och med de kostnader, som finns i  §3 i de Allmänna Resevillkoren.
Dock, vid avbeställning tidigare än 30 dagar före avresan, ska resenären betala anmälningsavgiften som avbokningskostnad alternativt, om ingen anmälningsavgift finnes för den aktuella resan, erlägga en expeditionsavgift om 60:- per resenär. Eventuella teater/show eller andra evenemangsbiljetter återbetalas ej

Avbeställningsskydd
Charterbuss Resetjänst AB tillhandahåller inga egna avbeställningsskydd utan hänvisar dig till ditt försäkringsbolag eller till din bank. Även Swish-betalning kan ge avbeställningsskydd/reseförsäkring om du swishar Charterbuss Resetjänst direkt, kolla med din bank vad som gäller just dig.

Bagage
Det åligger den enskilda resenären att tillse att ens bagage är märkt med namn, telefonnummer och hemort. Förkommet och/eller skadat bagage ersätts ej utan regleras via den enskilde resenärens hemförsäkring.

Barnrabatt
Vi erbjuder barnrabatt på de flesta av våra resor, ring Charterbuss för aktuell information.

Bekräftelse/Deltagarbevis
Utsändes via mail eller med Er faktura.

GDPR
I samband med att ni gör en bokning kommer vi att lagra viss persondata. I och med att ni genomför bokningen godkänner ni att vi lagrar data enligt nedan: Länk till vår dataskyddsspolicy - GDPR

Grupprabatter m.m.
Grupper erbjuds grupprabatt på ett flertal av våra resor, kontakta oss för mer information.

Kontroll av färdhandlingar
Resenären har skyldighet att kontrollera färdhandlingarna så snart de erhållits. Ev felaktigheter måste omgående påtalas.

Slutlikvid
Denna skall inbetalas senast det datum som finns angivet på er faktura. Efter betalning skickas inga separata kvitton ut.

Resegaranti m.m.
Charterbuss har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Vi förbehåller oss rätten att ändra hotell, färjor och resvägar om det skulle visa sig vara nödvändigt. Vi förbehåller oss rätten att inställa en resa som ej fått tillräckligt antal resenärer, Vi reserverar oss för ändringar, vilka orsakas av händelser vi ej rår över. Vi reserverar oss för valutaförändringar.

Länk till Kommerskollegium

Fritextsökning
Kontakta oss
Öppettider:
  • Vardagar
    09:00 - 15:00
  • Lunch
    12:30 - 13:00
  • Helger
    Stängt
Onlinebokning: Öppet dygnet runt
årets alla dagar!
Kontoret är oregelbundet bemannat,
ring för tidsbokning och hittegods

Tips: Betala gärna din resa med
Swish: 123 399 11 97
Adress:
Charterbuss Resetjänst AB
Lagmansgatan 1b
681 34 Kristinehamn
Endast akuta ärenden!