Skip to main content

Kielkryssning

Kiel - med utflykt till Citti

Kryssa med oss till Kiel!

Den lilla kortresan med stort innehåll, det där lilla avbrottet som behövs för att ladda batterierna – en mirakelkur mot vardaglighet! Förutom två trevliga kvällar ombord har du en hel dag att upptäcka Tyskland på

Kiel - shopping som i en storstad

Flera av stadens bästa shoppingcentra förbinds av gågatan Holstenstraße; t ex Hauptbahnhof, Holstentörn och Karstadt. I början av gatan ligger Sophienhof, en gigantisk galleria med hundratals butiker. I närheten ligger också ett spännande kulturkvarter med många trevliga restauranger.

Vi besöker också Citti Market som har hela 80 000 artiklar i sortimentet, gigantiska vin- och ölavdelningar, charkuteri, bageri m.m.
Shoppingcentret har ett 80-tal butiker med bl.a. Media Markt,
Intersport, H&M, Toys’R’us samt caféer och restauranger.

Som skandinavisk kund behöver man inte betala pant på engångsemballage för burköl, cider och läsk om man fyller i en exportdeklaration. Pass eller körkort ska uppvisas i kassan. På Citti Markt accepteras svenska kronor, American Express, MasterCard samt Visa.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Resan till Göteborg

  Efter påstigning i hemorten påbörjar vi resan mot Göteborg och vår kryssning till Kiel. Efter inkvartering i våra hytter finns möjlighet att njuta av god mat och kanske en drink i baren. Passa på att ta en sväng genom shopen där priserna är upp till 60 % lägre än i land.

 • Dag 2: Kiel

  Efter frukost tar bussen, som är med ombord, med de som vill ut till shoppingcentret Citti. Shoppingcentret har ett 80-tal butiker med bl.a. Media Markt, Intersport, H&M, Toys’R’us samt caféer och restauranger.

  Resten av dagen kan vi roa oss på egen hand i Kiel. Ett tips kan vara ett besök på Ratskeller, den gamla rådhuskällaren. Där serveras god mat till bra priser. Eller kanske ett besök på Kieler Brauerei som fortfarande brygger sitt mörka öl, även här kan man äta god mat till bra pris. Var och en tar sig sedan själv tillbaks till färjan. Ytterligare en trevlig kväll väntar oss ombord.

 • Dag 3: Hemfärden

  Väl i hamn väntar vår buss på att få ta er trötta men nöjda resenärer hem till era hemorter igen. Även på hemresan stannar vi för en bit mat eller en fika.

Kontakta oss
Öppettider:
 • Vardagar
  09:00 - 15:00
 • Lunch
  12:30 - 13:00
 • Helger
  Stängt
Onlinebokning: Öppet dygnet runt
årets alla dagar!
Kontoret är oregelbundet bemannat,
ring för tidsbokning och hittegods

Tips: Betala gärna din resa med
Swish: 123 399 11 97
Adress:
Charterbuss Resetjänst AB
Lagmansgatan 1b
681 34 Kristinehamn
Endast akuta ärenden!