Lasse Stefanz på Viking Cinderella

Lasse Stefanz - Nordens största dansband!

Nordens största dansband att kliver ombord på Cinderella och bjuder på två kryssningar utöver det vanliga – igen!
Hela båten går i det legendariska bandets tecken. Det blir talkshow med sångaren Olle Jönsson, LS-quiz med fina priser, signering och meet and greet. Dessutom, karaoke för den som vill sjunga sin egen LS-låt.

Pia Pihlgrens uppträder, partytrubadurerna Calle Nilsson och Johan Andersson höjer stämningen i Melody och rutinerade pianisten Elin Örebrand bjuder på ljuva toner i Bottega Winebar, dessutom med ett särskilt set under kvällen (samt returresan) med Lasse Stefanz-låtar!

Missa inte en helkväll i nattklubben Étage där Lasse Stefanz bjuder på alla sina hits! 

Dagsprogram

 • Dag 1: Resan till Cinderella

  Efter påstigning i hemorten påbörjar vi resan mot Stockholm och vår härliga kryssning. Vi stannar för lunch eller en fika efter vägen på Dinners i Arboga.
  Väl ombord väntar en en härlig kryssning i sann Lasse Stefanz anda!
  Det blir Talkshow med Olle Jönsson, LS-quiz, karaoke och givetvis en oförglömlig Lasse Stefanz show! Njut av en 22 timmars härlig kryssning och frossa rejält i fantastisk mat, taxfreefynd och massor av Lasse Stefanz!.

  Resan till Cinderella
 • Dag 2: Resan hem

  Vi vaknar ombord på Cinderella och får njuta av Stockholms underbara skärgård. Passa på att avnjuta en härlig brunch och lite suverän shopping.
  Väl i hamn väntar vår buss på att få ta er trötta men nöjda resenärer hem till era hemorter igen. Även på hemresan stannar vi på Dinners i Arboga för en bit mat eller en fika.

  Resan hem