Skip to main content

GES - Stanna världen...

GES - Glenmark, Eriksson, Strömstedt

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Nu kommer GES till Cirkus i Stockholm och vi drar dit!

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Bussresa mot huvudstaden

  Efter uppsamling från hemorten åker vi mot vår huvudstad. Lunchstopp på vägen. Incheckning på hotellet, där efter lite fri tid innan bussen tar oss till teatern för att se GES! Bussen avgår tillbaka till hotellet direkt efter showen.

 • Dag 2: Shopping

  Efter en skön morgon och frukost på hotellet väntar några timmars shopping innan vi, klockan 15:00, vänder bussen hemåt igen.

Boende

Scandic Norra Bantorget
Bo i hjärtat av Stockholm Scandic Norra Bantorget ligger i hjärtat av Stockholm och bara 100 meter från Drottninggatans affärer. Hotellet erbjuder välmöblerade och bekväma rum med gratis Wi-Fi...
Kontakta oss
Öppettider:
 • Vardagar
  09:00 - 15:00
 • Lunch
  12:30 - 13:00
 • Helger
  Stängt
Onlinebokning: Öppet dygnet runt
årets alla dagar!
Kontoret är oregelbundet bemannat,
ring för tidsbokning och hittegods

Tips: Betala gärna din resa med
Swish: 123 399 11 97
Adress:
Charterbuss Resetjänst AB
Lagmansgatan 1b
681 34 Kristinehamn
Endast akuta ärenden!