Skip to main content

GES - Stanna världen...

GES - Glenmark, Eriksson, Strömstedt

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Nu kommer GES till Cirkus i Stockholm och vi drar dit!

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Bussresa mot huvudstaden

  Efter uppsamling från hemorten åker vi mot vår huvudstad. Lunchstopp på vägen. Incheckning på hotellet, där efter lite fri tid innan bussen tar oss till teatern för att se GES! Bussen avgår tillbaka till hotellet direkt efter showen.

 • Dag 2: Shopping

  Efter en skön morgon och frukost på hotellet väntar några timmars shopping innan vi, klockan 15:00, vänder bussen hemåt igen.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Karlstad Busstationen, Drottninggatan 08:15
Kristinehamn Resecentrum 09:00
Karlskoga Busstationen 09:25
Örebro Resecentrum, Hpl M/N 09:55
Arboga Dinners 11:00

Boende

Scandic Malmen
Du bor mitt i Söders hjärta på gränsen till pulserande SoFo med kultur och nischad shopping. Vårt kök bjuder dig på en matresa med influenser från hela världen och våra barer bjuder på både livemusik...
Kontakta oss
Öppettider:
 • Vardagar
  09 - 12
 • Helger
  Stängt
Adress:
Charterbuss Resetjänst AB
Lagmansgatan 1b
681 34 Kristinehamn
Endast akuta ärenden!