Skip to main content

After Dark med Cinderellakryssning

Glitter, glamour, fest och kryssning!

After Dark gör comeback - vi reser givetvis dit!
Vem minns inte alla glittriga shower med After Dark och Christer Lindarw?
I vår resa ingår en trerätters middag och en Cinderellakryssning!

Nu återvänder Club After Dark och vi har biljetterna!
Upplev en fantastisk show designad och koreograferad av Christer Lindarw.
Följ med på en underbar Cinderellakryssning som vi inleder med showen Club After Dark samtidigt som vi njuter av en tre-rätters middag!
Vi sitter bokstavligen mitt i showen och njuter av god mat & dryck, fantastiska uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt!
Med oss får du biljetter till showen, en god 3-rätters middag, fantastisk Cinderellakryssning, bekväm bussresa och ett härligt minne!

Om föreställningen Club After Dark:
Efter att ha varit ett av Sveriges största showfenomen i över 40 år har nu After Dark skapat en ny show i ett helhetsformat. Vasateatern har byggts om till en franskinspirerad cabaretscen där det serveras god mat & dryck som varvas med spektakulära uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt under en helkväll.

Efter showen väntar Cinderella!

Cinderella har något som passar alla!

Mat - Underhållnig - Shopping - SPA

När maten är halva nöjet... – på Cinderella behöver du aldrig gå hungrig. Skärgårdsbuffé, nygrillat, lyxig skaldjursplatå, något smått och gott från Bottega eller en komplett trerättersmeny. Bara att välja och vraka. Boka in din måltid samtidigt som du beställer kryssningen för bästa pris och garanterad plats.

Café Melody – Coffee – Bar – Lounge – Njut av atmosfären ombord, umgås, prata,
unna dig ett glas bubbel, någon god öl eller hitta nya favoritdrinken. eller varför inte ett besök iHornblowers pub - en genuint brittisk pub med ett förträffligt utbud av öl och whisky. Trubadurer, Pub Quiz och sport på TV alla dagar.

Taxfree —  den stora shoppen är ett prisparadis.
Fynda allt från dofter, kläder och kosmetik till dryck och sötsaker och du vet väll att det går att få öl, vin och cider nedskickat till bussen så du slipper att bära?

Spa & relax — I Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak, pool, bastu, hälsobar och spashop. I entréavgiften ingår dessutom en badritual med Babor-produkter. Ni bokar era SPA-behandlingar i samband med er ordinarie bokning eller i efterhand på Mina bokningar

Soft underhållnig — På Cinderella har kryssningsvärdarna laddat upp med massa härlig underhållnig! 

Välkommen till en helhetsupplevelse på Östersjön!

Fritextsökning

Boende

M/S Viking Cinderella
Räkna med många skratt och ljuva toner - Cinderella är Östersjöns drottning! Massor av nöjen, härliga SPA-behandlingar, mat i yttersta världsklass och billig taxfree - alltså allt du kan tänka dig! Ci...
Kontakta oss
Öppettider:
  • Vardagar
    09:00 - 15:00
  • Lunch
    12:30 - 13:00
  • Helger
    Stängt
Onlinebokning: Öppet dygnet runt
årets alla dagar!
Kontoret är oregelbundet bemannat,
ring för tidsbokning och hittegods

Tips: Betala gärna din resa med
Swish: 123 399 11 97
Adress:
Charterbuss Resetjänst AB
Lagmansgatan 1b
681 34 Kristinehamn
Endast akuta ärenden!